top of page

Om oss

Med dyktige medarbeidere og undertegnedes mangeårige erfaring innenfor salg og kundebehandling samt forståelse for kundens krav til service og punktlighet, ser vi positivt på en fremtid hvor vi skal være i stand til å opptre som en konkurransedyktig aktør i dette markedet.

 

  Våre kunder består av de fleste typer bedrifter, privatpersoner, kommuner, internasjonale transportselskaper og offentlige institusjoner.

  Oppdragene spenner fra ekspresskjøring, småtransport og faste kjøreoppdrag til flytting, lagring, rydding og bortkjøring av søppel.

  Vi selger også embalasje og formidler flyttevask.

Vårt nedslagsfelt er hovedsaklig Østfold og Oslo.området men vi har kunder fra Kristiansand I sør til Tromsø I nord.

 

 

SANDMO TRANSPORT AS ble etablert høsten 2001. Og vi er i dag 4 ansatte fordelt på hel - og deltid. Vi har siden starten gjennomgått en positive utvikling I et marked som er økende, men stadig preget av høy konkuranse og nye utfordringer.

Vi har ingen ambisjoner om å bli store men ønsker å være et supplement til den enkelte kundes allerede etablerte transportavtale, på den måten at vi på kort varsel skal være istand til å yte den form for “øyelikkelig hjelp” som kunden trenger for å dekke et akutt transportbehov. Samtidig som vi til enhver tid er klar for å forhandle frem nye avtaler.

 

Vi håper de ved neste behov for en av våre tjenester, tar kontakt med oss på tlf. 930 59 853 enten det gjelder øyeblikkelig hjelp eller faste fremtidige avtaler.

bottom of page