top of page
Befaring

Pakking er noe som er veldig viktig i vår bransje. God planlegging kan fort skille mellom ett og to lass. Vårt firma har bred erfaring i dette, vi bistår deg med denne krevende jobben. Vi sørger for at dine objekter ikke får den minste ripe på seg, dette garanterer vi!

Med et bredt sortiment av pappesker og emballasje, er vi godt rustet til å pakke selv den mest uhåndterlige gjenstand. Emballasjen kan du kjøpe hos oss, til en hyggelig pris.

 

Pakking

Har du kanskje kjøpt nye møbler til din nye bolig, men ikke har tid til å montere disse? Ingen fare, vi setter våre meget dyktige møbelmontører på jobben. Vi setter opp de mest kompliserte modeller på rekordtid. Ikke minst sørger vi for at de blir riktig satt sammen.

Sandmo Transport tilbyr en grundig og gratis befaring av ditt oppdrag. Vi har troen på god planlegging og nøyaktig logistikk. Med 17 års fartstid har vi erfart at de fleste synes flytting er stressende. Vi gjør det vi kan for å tilfredsstille våre kunder.

 

Og transportere alle eiendeler oppsamlet gjennom mange år, kan virke problematisk. Derfor du har oss! Vi tar vare på verdifulle gjenstander som om de var våre egne, og pakker alt i riktig rekkefølge. Vi sørger for å bruke riktig emballasje på riktig ting, og passe ekstra på når plassen er dårlig. 

Etter en gjennomgang av dine flyttebehov, tilbyr vi en prisgaranti. Det vil si at når prisen er satt, så vil den heller ikke stige. Kontakt oss idag for en hyggelig prat!

 

Møbelmontering

Det finnes få mennesker som er glad i å vaske, dette tar vi med et smil! Fra lite besøkte kjellere og grimete komfyrer, til taklister og støvete bokhyller. Vårt team tilbyr flyttevask til fast pris!

 

Vi ser på oss selv som meget grundige, har god kunnskap om forskjellig vaskemidler og riktig verktøy. La oss håndtere denne tidskrevende oppgaven for deg, vi tar jobben!

Flyttevask
bottom of page